DVO Cleaning BV is een familie schoonmaak bedrijf met de kennis en ervaring van meer dan 20 jaar in diverse gebieden en specialismen en werken volgens de huidige VCA, ISO en NEN normen in de schoonmaak.

Bent u voor uw bedrijf, school, instelling, particulier, VVE of food op zoek naar een schoonmaakbedrijf met een juiste prijs/kwaliteitverhouding, dat u een glasheldere offerte kan aanbieden en daarbij rekening houdt met het beschikbare budget? Dan maken wij graag kennis met u!

Wij kunnen u een brede dienstverlening aanbieden, omdat wij over specifieke kennis beschikken. Korte lijnen zorgen ervoor dat we flexibel, snel en daadkrachtig voor u kunnen optreden. Tevens kunt u mee profiteren van de centrale inkoop die wij hebben met onze leveranciers zo kunt u met flinke kortingen materiaal bij ons inkopen.

Wij zijn 24 uur inzetbaar en 7 dagen per week bereikbaar.

Ons hoofdkantoor zit in Tilburg, maar om u een betere dienstverlening aan te bieden hebben wij op verschillende locaties in Nederland ondersteuningspunten. Zo kunnen wij de kosten voor u laag houden omdat wij dan vanuit deze locaties onze medewerkers kunnen aansturen.

Onze medewerkers zijn herkenbaar aan hun bedrijfskleding maar ook aan de bedrijfspas.
Deze zullen zij ten alle tijden altijd herkenbaar dragen en is voorzien van ons bedrijfslogo en goed gekeurd door IDchecker.nl. hierdoor weet u als opdrachtgever dat al onze medewerkers mogen werken waarbij de identiteit is vastgesteld en goedgekeurd is om te mogen werken in Nederland.

Of u nu informatie wilt ontvangen over onze diensten, of een vrijbijvende offerte wilt aanvragen kan dat altijd.
Kijkt u daarvoor op onze dienstenpagina voor meer informatie.
DVO Cleaning BV, Wij maken BIJNA alles schoon!