Bijna nergens is hygiëne zo belangrijk als in de voedingsmiddelenindustrie. Onvoldoende hygiëne kan immers grote gevolgen hebben. Imagoschade, claims en het verlies van opdrachtgevers kunnen dramatische gevolgen hebben voor uw bedrijf. Waarbij de winstgevendheid of zelfs de continuïteit in het geding kunnen komen. Reinigen binnen de vlees-, voedings- en genotmiddelenindustrie is daarmee een specialistische tak van DVO Cleaning BV.

Het varieert van het dagelijks reinigen en desinfecteren van een slachtlijn tot het handmatig schoonmaken van de inpaklijn. Ook het bedienen van een kratten-wasmachine of de periodieke dieptereiniging van een grootkeuken behoort tot deze werkzaamheden.

Iedere medewerker krijgt eerst een gedegen interne training. Hierin leren ze bijvoorbeeld alles over werkprogramma’s, te gebruiken chemicaliën, veilig werken, maar ook alle relevante zaken over voedselveiligheid en hygiëne. Daarnaast vinden wij het van belang dat ons personeel een sterke betrokkenheid ontwikkelt met uw organisatie. In onderling overleg maken wij hierover aanvullende afspraken. Kortom, kwaliteit gegarandeerd.

Wij maken tevens complete project documentatie die volledig gericht zijn op diverse audits waaronder BRC 7, IFS, HACCP en overige.