Het is zover! Uw pand is gereed, de bouw of verbouwing is afgerond. Het laatste wat er nog moet gebeuren is de rotzooi opruimen. Een vervelend werk waar u hoogstwaarschijnlijk geen trek in hebt.

DVO Cleaning BV bied u graag onze bouw-opleveringsdienst aan. Onder bouwoplevering verstaan wij het volledig schoon opleveren van winkelpanden, bedrijfsruimten en woningen. Tevens kunnen wij alle nieuwe vloeren voorzien van een beschermlaag of eventueel cementsluier verwijderen. Ook sanitaire ruimtens en keukens hebben na een bouw of verbouwing de nodige aandacht nodig.

Wij leveren alles op zoals het hoort, schoon! Wij ontdoen uw nieuwbouw of verbouw locatie van bouwstof, stickers, beschermmaterialen, cement en alle overige vervuiling. Daarbij nemen wij de randen, richels, contacten, radiatoren, kabelgoten en deuren af, schrobben wij harde vloeren, stofzuigen het tapijt en verwijderen het losliggend vuil. Voor u betekend dit na een oplevering even rust… voor ons betekend het dagelijks werk.

Ook is de schoonmaak van bouwketen en toiletunits op een bouwterrein een dienst die wij ook verrichten. Zodat ook de werkers van onze toekomstige gebouwen in een frisse schone bouwkeet kunnen eten, of naar het toilet kunnen gaan, want een frisse locatie zorgt voor meer werkplezier.